Vandenbempt kan niet slapen door sms-gate: "Ik zag dat bericht nochtans zelf"

Vandenbempt kan niet slapen door sms-gate: "Ik zag dat bericht nochtans zelf"
Foto: © SC

Er is nogal wat te doen rond de sms die Georges Leekens naar Bob Peeters zou verstuurd hebben. Die eerste ontkent dat formeel en wil er zelfs zijn advocaat opzetten. Of: als trivia belangrijker worden dan de hoofdzaak. Zo denkt ook Peter Vandenbempt erover.

"Georges Leekens was in Genk formeel: hij heeft geen sms gestuurd naar Bob Peeters. Een mysterie, want Peeters beweert even formeel dat hij er toch een ontvangen heeft", aldus Vandenbempt bij Sporza. "

"Dat intrigeert mij enorm, vooral omdat ik die sms namelijk zelf gezien heb op de telefoon van Bob Peeters, met als afzender Georges Leekens. Ik kan daar nu al een paar dagen niet van slapen."

De GSM kan kapot geweest zijn, we weten allemaal dat dat soort toestellen soms rare dingen doet

"Er zijn natuurlijk een paar mogelijke verklaringen. Zo zou het bijvoorbeeld kunnen dat Bob Peeters geprutst heeft in zijn contacten en een ander nummer aan de naam van Leekens gekoppeld heeft om dat dan aan de journalisten te laten zien. Maar ik denk dat werkelijk niemand dat scenario gelooft."

"De telefoon van Leekens kan ook stuk geweest zijn. Zoals hij zelf - ik denk wel grappend - zei, verstuurde die misschien wel zelf sms'en. We weten allemaal dat dat soort toestellen soms heel rare dingen kan doen. Al moet ik wel zeggen dat zijn telefoon dinsdag wél werkte, want toen heeft hij mij ge-sms't en die bleek echt wel van hem te zijn."

Hopelijk kunnen we snel voort met ons leven

Peter Vandenbempt

"Of misschien heeft iemand anders achter Leekens' rug zijn onbeheerde gsm gebruikt om een bericht te verzenden. Leekens zou niet het eerste slachtoffer zijn van dat soort flauwe grappenmakers."

"Leekens heeft er een advocaat op gezet, terecht zou ik zeggen. En Bob Peeters ging die sms goed bijhouden, voor het geval dat hij hem nog ergens moest laten zien. Ik kan alleen maar hopen dat dit mysterie snel opgehelderd is, zodat we allemaal voort kunnen met ons leven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties