Reactie Herboren Matthys over cruciale confrontatie: "Die match tegen Lokeren kan de rest van ons seizoen bepalen"

Herboren Matthys over cruciale confrontatie: "Die match tegen Lokeren kan de rest van ons seizoen bepalen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tim Matthys is boven water komen drijven bij KV Mechelen. En of het toeval is, weten we niet, maar het gaat ook crescendo met het vormpeil van de jongens van Aleksandar Jankovic. Matthys zorgde met een snelle goal voor de ouverture van een mooie match.

Na de 0-1 zorgde zijn ploegmaat Nicolas Verdier ervoor dat Moeskroen weer in de match kwam. "We voelden in de eerste helft al dat we beter waren. Iedereen had bij de rust ook het gevoel dat we hier vanavond nooit konden verliezen. Bij de rust heeft iedereen Nicolas gesteund en hij trok zijn foutje persoonlijk recht", aldus Matthys.

Maar het is niet enkel Verdier die de laatste weken naar een hoger niveau toegroeit. "Ik zit in een goeie flow", knikte Matthys. "Ik mag terug hoger op het veld mijn acties maken en dat scheelt voor mij toch. Het gevoel belangrijk te zijn voor de ploeg, dan kan ik iets meer. Ik ben blij dat ik die hele mooie actie in het begin kon afronden."

Nu die eerste 6 op 6 pakken

En nu... KV Mechelen is eindelijk weg daar onderaan. "Een eerste uitzege, dat doet deugd. Ons seizoen kan eindelijk beginnen. We zitten iets vrijer in het hoofd nu en mogen naar boven kijken. Die eerste 6 op 6 nu nog pakken. Lokeren wordt een heel belangrijke match, die de rest van ons seizoen kan bepalen", aldus Matthys.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties