AA Gent geslaagd bij UEFA, met felicitaties van de jury

AA Gent geslaagd bij UEFA, met felicitaties van de jury
Foto: © SC

AA Gent heeft indruk gemaakt bij de UEFA tijdens zijn eerste verblijf in de Champions League. De Ghelamco Arena was perfect georganiseerd. Het boerenjaar afsluiten met een mooi rapport, beter kan toch niet?

De UEFA-veiligheidsofficier had slechts één opmerking bij de laatste CL-groepswedstrijd tegen Zenit. "Het werd opnieuw een clean sheet, de beste van de drie duels", vertelt Dirk Piens, directeur organisatie en veiligheid. "We moeten enkel opletten bij het bedelen van de frisdrank, die in plastic bekers schenken in plaats van in flesjes."

"We krijgen als commentaar van de UEFA dat AA Gent als debutant op het Kampioenenbal een club is die heel meegaand is en veel wil opsteken", vervolgt Piens in Sport/Voetbalmagazine. "We trachten alles te verbeteren, hetgeen ik bij onze uitduels weleens anders zag."

"Dat is de beste manier om zaken op te pikken en te kunnen groeien. Ook infrastructurele veranderingen, zoals extra licht in de mixed zone voor de pers en bij de tafel voor de persconferenties, zijn tips die allemaal bijdragen tot een professioneel uitzicht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties