Arsenals gooi naar leidersplaats eindigt in afstraffing door Saints

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Arsenals gooi naar leidersplaats eindigt in afstraffing door Saints
Foto: © photonews

Arsenal droomt ervan om eindelijk nog eens landskampioen te worden. Door de nederlaag van Leicester City hadden The Gunners alvast een uitgelezen kans om leider te worden.

Zoals het Arsenal wel vaker vergaat, lieten ze die mogelijkheid echter liggen. En op wat een manier! De defensie van de Londenaars bakte er werkelijk niets van. Al was er tegen het doelpunt van Cuco Martina weinig te beginnen.

Bij zijn debuut in de basis bedankte hij Koeman op fantastische wijze voor het vertrouwen. Niet dat hij verder een geweldige match speelde, maar wat een doelpunt! Het eerste van een speler uit Curacao in de Premier League trouwens. 

Arsenal moest dus reageren. Dat lieten de mannen van Wenger echter na en na de pauze werd het nog veel erger voor de bezoekers. Long en Fonte zetten de zware 3-0 cijfers op het bord.

Nog was het echter niet gedaan: in blessuretijd maakte opnieuw Long de vernedering compleet: 4-0, een meer dan deugddoende zege voor The Saints. Leicester City blijft dus ook na deze speeldag leider en zo is het vooral Manchester City dat een goede zaak doet in de titelstrijd. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties