Vazquez neemt afscheid van Club Brugge met uitspraken over Lestienne en Vanaken

Redactie
| 36 reacties
Vazquez neemt afscheid van Club Brugge met uitspraken over Lestienne en Vanaken
Foto: © photonews

Het verhaal van Victor Vazquez is helemaal geschreven bij Club Brugge. Deze winter trekt hij naar het Mexicaanse Cruz Azul. Maar niet zonder afscheid te nemen met enkele krasse uitspraken. "Je kent me, ik ben te eerlijk als ik praat."

In het verleden deed Vazquez een aantal krasse uitspraken, die hij nu toch even wilde kaderen in gesprek met Het Laatste Nieuws. "Wat ik over Vossen, De Sutter of Simons zei? Ik ben gewend om snel te spelen en snel te denken, zo speelden we bij Barcelona. En zij spelen gewoon anders."

En over Lestienne zei hij ooit: 'Als je niets in je hoofd hebt, lukt het niet.' "Maar daarmee bedoelde ik gewoon dat hij gewoon soms wat gek in zijn hoofd was, dat was zeker niet slecht bedoeld. Als hij geen hersenen had, dan zou hij nu niet de profvoetballer zijn die hij is."

Hans Vanaken is dan weer klaar om de plek van Vazquez in te nemen: "Samen op het veld, dat was soms lastig. Maar ik ben blij voor hem dat hij nu zijn kansen zal krijgen. Het is ook echt een goede jongen", aldus de frivole Spanjaard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties