Anderlecht-boegbeeld is vrij om zijn handtekening eender waar te zetten

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 170 reacties
Anderlecht-boegbeeld is vrij om zijn handtekening eender waar te zetten
Foto: © photonews

Olivier Deschacht is bij RSC Anderlecht het beton dat de verdediging stabiel blijft houden. De verdediger is echter einde contract. De hoofdstedelingen kunnen dus maar beter werk maken van een contractverlenging.

"Ik heb tegen Olivier Deschacht gezegd dat hij even geduld moet hebben, maar dat de verlenging van zijn contract er zal komen", zei Herman Van Holsbeeck enkele weken geleden nog. 

Maar ondertussen is er nog steeds geen concreet voorstel in de mailbox van de blonde verdediger gedropt. En dat op een moment dat er met LA Galaxy een leuk avontuur mogelijk is voor Deschacht.

Deschacht is natuurlijk hondstrouw en zal Anderlecht - in de voetbalwereld spreken we van 99% zekerheid - niet verlaten. Maar het zou normaal en respectvol zijn van paars-wit om het 34-jarige boegbeeld meteen te laten krabbelen. 

Wat als?

In principe is Deschacht tot dan vrij om te doen wat hij wil. Het bondsreglement geeft namelijk aan dat een speler die einde contract is vanaf één januari een contract bij een nieuwe werkgever mag tekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties