Vazquez blikt terug op Club-hoofdstuk: "Het was heel zwaar om dat te aanvaarden"

Redactie
| 11 reacties
Vazquez blikt terug op Club-hoofdstuk: "Het was heel zwaar om dat te aanvaarden"
Foto: © photonews

Club Brugge wacht nog steeds op een Mexicaanse bankgarantie om het vertrek van Victor Vazquez openbaar te maken, maar dat is slechts een kwestie van uren of dagen. "Ik had even schrik om opnieuw naast een transfer te grijpen", aldus de spelmaker.

Victor Vazquez heeft het natuurlijk over het tussenseizoen. De Catalaan had zijn zinnen gezet op een vertrek bij Club Brugge, maar er kwamen geen concrete aanbiedingen binnen. 

"Ik dacht echt dat ik na mijn goede seizoen een transfer zou krijgen", zucht El Gitano in Het Laatste Nieuws. "Het was heel zwaar om te aanvaarden dat er niets uit de bus viel. Iedereen heeft gezien dat ik mentaal niet klaar was om te presteren."

Ik kreeg geen transfer. Iedereen heeft gezien dat ik mentaal niet klaar was om te presteren

Victor Vazquez

"Bovendien vertelden Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe me dat ze me tot het einde van het seizoen bij Club Brugge wilden houden. Maar ik had vorige zomer al het gevoel dat mijn tijd bij blauw-zwart voorbij was."

De voorbije weken deed Club Brugge er alles aan om Vazquez af te schermen. "Dat was om de rust in de kleedkamer te bewaren. Je kent mij, hé. Ik ben veel te eerlijk als ik praat." (grijnst)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties