Mannaert spiegelt blauw-zwart parcours aan dat van Gent: "Dat is geen slecht vooruitzicht voor Club Brugge"

Redactie
| 26 reacties
Mannaert spiegelt blauw-zwart parcours aan dat van Gent: "Dat is geen slecht vooruitzicht voor Club Brugge"
Foto: © photonews

Vincent Mannaert heeft één voornemen in 2016: met Club Brugge eindelijk eens de titel pakken. De West-Vlamingen kenden dit seizoen al een dipje, maar staan toch maar mooi op drie punten van de leidersplaats.

Club Brugge kreeg de voorbije maanden al het één en ander te verwerken. Enkele voorbeeldjes? Sommige analisten vonden de kern te verwaand, de sterspelers niet goed genoeg en zelfs Michel Preud’homme werd al het één en ander aangewreven.

”Na vorig seizoen was iedereen leeg”, zoekt Vincent Mannaert in Het Laatste Nieuws naar een verklaring voor de mindere weken. ”En dan kwam meteen die enorm belangrijke wedstrijd tegen Panathinaikos. Het was meteen money time.”

”En dan net waren er jongens die hoopten op een transfer, Lior Refaelov en Thomas Meunier vielen geblesseerd uit, Bjorn Engels herviel, Felipe Gedoz liet zich dan toch opereren, Mathew Ryan trok naar Valencia,… Dat heeft allemaal indruk gemaakt op de groep.”

Maar Mannaert is tevreden met de afgelegde weg. ”KAA Gent kroonde zich vorig tot kampioen nadat er 57 punten werden gehaald in de reguliere competitie. Voor ons (momenteel veertig stuks, nvdr.) is dat geen slecht vooruitzicht als je weet dat er nog negen wedstrijden moeten gespeeld worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties