Reportage Voorlaatste Gentse stagedag: Valencia verkennen

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Spanje
| 5 reacties
Voorlaatste Gentse stagedag: Valencia verkennen
Foto: © SC

Op de voorlaatste dag in het Spaanse Oliva kregen de spelers van AA Gent een vrije namiddag. 's Avonds werd er in groep naar Valencia getrokken voor een diner.

Op de ochtendtraining telden we maar 21 spelers. Maar liefst zeven afwezigen dus. Thomas Matton trainde individueel en Brecht Dejaegere en Benito Raman kenden te veel last van blessures. Wellicht wacht Dejaegere nog een scan na de terugreis.

Ook Renato Neto, Sven Kums, Hannes Van Der Bruggen en Marko Poletanovic namen niet deel aan de training. In het geval van Kums lijkt het alvast uit voorzorg. Gisteren liet hij nog een tape aanbrengen aan de knie en speelde hij ook niet in de oefenmatch.

Na de koffie (letterlijk), trokken de spelers in groep met de bus naar Valencia. Na enkele uurtjes vrij in de stad gaan ze met de hele kern dineren. Rond 24u wordt de bus terug aan het hotel verwacht. De aanwezige journalisten verdreven de tijd met een potje voetbal.

Op een kleine interventie door de medische staf van Glasgow Rangers (waarvoor dank), verliep de partij zonder incidenten. Ondergetekende en een collega van de krant moesten nipt de duimen leggen tegen Belga & de concurrerende krant (mea culpa).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties