Die banden tussen Standard en Duchâtelet lijken toch niet helemaal verbroken

Die banden tussen Standard en Duchâtelet lijken toch niet helemaal verbroken
Foto: © photonews

We horen vanuit verschillende hoeken dat de banden tussen Standard en Roland Duchâtelet toch niet helemaal verbroken zijn. Op de voorgrond lijkt er geen link meer te zijn, maar achter de schermen zijn ze bij de Rouches wel verplicht hem nog toe te laten.

Duchâtelet heeft immers nog wat geld te goed van Bruno Venanzi en zijn investeringsgroep, zo klinkt het. De huidige sterke man van Standard had immers overeengekomen om de overname in schijven te betalen. Maar daardoor heeft Duchâtelet nog steeds een sterke onderhandelingspositie.

Zo zou hij Jorge Texeira naar Charlton willen halen. Een wens van José Riga, die hij vorige week weer eens aanstelde als manager van één van zijn clubs. Riga ging bij Duchâtelet aankloppen voor geld voor een nieuwe verdediger en die wist de voormalige eigenaar van Standard wel zitten.

Texeira is maar één van de voorbeelden dat Standard nog niet volledig de banden gebroken heeft met Duchâtelet. Achter de schermen worden er nog wel meer afspraken gemaakt. Maar voor de camera's moet de schone schijn opgehouden worden, want Duchâtelet is bij de supporters 'persona non grata'.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties