Club Brugge bevestigt dat spelers kaartjes doorgaven aan amokmakers

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 3 reacties
Club Brugge bevestigt dat spelers kaartjes doorgaven aan amokmakers
Foto: © Photonews

Twee spelers van Club Brugge hebben wel degelijk fans toegelaten in het stadion voor de gesloten wedstrijd tegen SSC Napoli. Maar blauw-zwart houdt vol dat er niets onreglementair is gebeurd.

Eventjes de situatie kaderen: momenteel worden een pak hooligans van Club Brugge in beschuldiging gesteld voor slagen en verwondingen aan enkele fans van SSC Napoli

De Europa Leaguewedstrijd tussen blauw-zwart en de Italiaanse topclub werd achter gesloten deuren gespeeld, maar twee hooligans beweerden dat ze toch aanwezig waren, op uitnodiging van spelers. 

"Voor deze wedstrijd kreeg Club Brugge bij Burgemeestersbesluit de toestemming om maximum honderd personen (inclusief spelers, staf en bestuur, nvdr.) van elk team toe te laten in het stadion", staat te lezen in een officiële reactie. 

En dan komt de aap uit de mouw. "Het klopt dat twee spelers hun tickets hebben doorgegeven aan twee fans. Die supporters hebben geen stadionverbod en waren dus in orde."

Dan toch een stadionverbod?

"Maar die fans waren later op de avond betrokken bij ongeregeldheden in het centrum. Club Brugge keurt alle vormen van geweld af en zal dan ook niet nalaten om indien nodig sancties op te leggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties