Milicevic stelt zijn contracteisen aan Gent: "Maar daar wil ik ooit nog voetballen"

Redactie
| 6 reacties
Milicevic stelt zijn contracteisen aan Gent: "Maar daar wil ik ooit nog voetballen"
Foto: © photonews

Danijel Milicevic is het voorbije anderhalf seizoen uitgegroeid tot één van de absolute sterkhouders van KAA Gent. Maar de man met de vele paspoorten is einde contract. "En met een verlenging van één seizoen ben ik niets."

In de Jupiler Pro League, in play-off 1, in de Champions League of in de Beker van België: het maakt Danijel Milicevic helemaal niets uit. Het spelplezier druipt er elke keer vanaf bij de sterkhouder van de Buffalo's.

"Op mijn tweeëntwintigste vond ik een voetballer van dertig oud", lacht de middenvelder in Het Laatste Nieuws. "Ik ben ondertussen zelf zo oud, maar momenteel ben ik wel op m'n best."

Een contractverlenging van één seizoen helpt me niet

Danijel Milicevic

En dus doet KAA Gent er goed aan om de contractonderhandelingen met Milicevic op te starten. "Ik maak me niet ongerust. In het verleden zat ik twee keer zonder club, hé. Maar een jaartje extra op mijn leeftijd helpt me niet. Dan zit ik volgend seizoen in dezelfde situatie."

Australië of de Verenigde Staten

Milicevic is echter niet van plan om zijn carrière in de Ghelamco Arena af te sluiten. "Ik ben een avonturier. Ik wil ooit nog in Australië of in de Verenigde Staten voetballen. Of ik nog een droom heb? Ik wil nog steeds international worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties