Reactie Leekens ziet reden voor puntenverlies: "Ik wilde hem net vervangen, maar..."

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Moeskroen
| 7 reacties
Leekens ziet reden voor puntenverlies: "Ik wilde hem net vervangen, maar..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren leek zaterdagavond op het veld van Moeskroen op weg naar de drie punten, maar in de absolute slotfase slikte de ploeg van Georges Leekens alsnog een tegendoelpunt. De oefenmeester van Lokeren was na afloop van de match dan ook teleurgesteld.

“Ik ben teleurgesteld, ja”, zo stak Leekens van wal na de match. “Ik had echt het gevoel dat we deze wedstrijd over de streep zouden trekken, maar jammer genoeg heeft het niet mogen zijn. Bepaalde details zijn niet in ons voordeel uitgedraaid.”

Een van die ‘details’ luistert naar de naam Mario Ticinovic. Vlak voor het doelpunt kreeg de rechtsachter een flinke tik te verduren, waardoor hij buiten het veld rolde en Lokeren even met tien verder moest. “Ik wilde hem net vervangen, maar doordat hij buiten de lijnen lag, kon die wissel niet plaatsvinden.”

"We missen Maric én Persoons, het zal niet makkelijk worden"

“Het is jammer dat hij daar bleef liggen natuurlijk”, sakkerde Leekens. “Zulke zaken kunnen een match beslissen, hé. Maar oké, ik kan mijn spelers niets verwijten. Ze zijn er vol voor gegaan en hebben met veel overgave gespeeld.”

Met een wedstrijd tegen Club Brugge in het verschiet, zal het voor Lokeren natuurlijk niet simpel worden om aan te knopen met een overwinning. “We missen Maric én Persoons, dus makkelijk zal het niet worden. Maar we moeten hier toch door”, besloot de oefenmeester van de Waaslanders.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties