Toekomst veiliggesteld? Maleisische eigenaars zadelen Walem met loodzware opdracht op

Redactie
| 3 reacties
Toekomst veiliggesteld? Maleisische eigenaars zadelen Walem met loodzware opdracht op
Foto: © Photonews

Johan Walem is er afgelopen vrijdag in geslaagd om zijn vel te redden door KV Oostende te kloppen. Maar één zwaluw maakt de lente niet. Ken Choo zadelt zijn T1 dan ook met een duidelijke, maar loodzware opdracht op.

We moeten niet rond de pot draaien. Joseph Allijns ontkende voor de wedstrijd nog dat het lot van Johan Walem werd bezegeld met winst of verlies, maar zonder drie punten kon de voormalige Rode Duivel maandag richting VDAB trekken. 

Ken Choo - jawel, de Maleisische CEO van de Kerels zat in de tribune - was tevreden met de overwinning, maar stelt Walem ook meteen voor een soort van ultimatum. En de opdracht is loodzwaar als je naar de voorbije maanden kijkt.

De toekomst van de coach hangt af van de resultaten. Dat is ook bij Manchester United zo

Ken Choo

"De toekomst van de coach hangt af van de resultaten", aldus Choo in Het Laatste Nieuws. "Dat is altijd zo. Het maakt niet uit of je voor Manchester United of voor KV Kortrijk werkt."

Toch ligt de lat van Choo nog steeds hoog. "Het is duidelijk dat play-off 1 geen optie meer is. Die ambitie stellen we uit tot volgend seizoen. Maar de achtste plaats is wel een must."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties