Om deze redenen wordt Djuricic geen 'geval Marin'

Om deze redenen wordt Djuricic geen 'geval Marin'
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

"We zijn het OCMW niet." De woorden van Herman Van Holsbeeck toen hem gevraagd werd of hij nog het risico zou nemen om spelers die lang niet speelden naar Anderlecht te halen. En ziedaar: Filip Djuricic, in twee jaar amper gespeeld. Maar er zijn verschillen met Marko Marin.

Marin kwam aan met een serieuze fysieke achterstand, wat bij Djuricic blijkbaar niet het geval is. "We denken hem heel snel te kunnen gebruiken", zei Hasi. "Hij deed zijn fysieke testen en die waren in orde."

Herman Van Holsbeeck verklaarde het risico dat hij nam. "We zijn ervan overtuigd dat Djuricic een meerwaarde kan zijn, maar de afrekening kan je pas na het seizoen maken", weet ook de manager. "Dat er vragen gesteld worden over zijn fysieke paraatheid, is normaal. Ik heb daar geen probleem mee."

Met Galhardo kwam er nog zo'n speler die nog niet klaar was. "Maar die jongen heeft tot 8 december gespeeld, tot de competitie in Brazilië was afgelopen, en daarna - zoals alle voetballers - drie weken vakantie gepakt. Hij was de beste rechtsback van het seizoen 2014-15 in Brazilië, dat mag je navragen. Hij zal er snel staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties