Gedoz spreekt vrijuit over transfer: "Ik ben morgen ook weg als ik zo'n som aangeboden krijg"

Redactie
| 25 reacties
Gedoz spreekt vrijuit over transfer: "Ik ben morgen ook weg als ik zo'n som aangeboden krijg"
Foto: © Photonews

Felipe Gedoz stak nooit onder stoelen of banken dat Club Brugge voor hem een springplank naar een grotere competitie is. De Braziliaan begrijpt dan ook dat Tom De Sutter en Victor Vazquez voor het geld kozen. "Ik zou zelfs in Azerbeidzjan gaan voetballen."

Felipe Gedoz zag sinds zijn aankomst bij Club Brugge al twee basispionnen vertrekken. Victor Vazquez stak de Grote Plas over om voor Cruz Azul te voetballen, terwijl Tom De Sutter tegenwoordig de centjes in Turkije verdient.

"Tom en Victor konden het geld dat ze aangeboden kregen onmogelijk weigeren", vertelt Gedoz in Sport/Voetbalmagazine. "Eerlijk? Ik ben ook weg als ik morgen zo'n fantastische som krijg aangeboden. Ik zou zelfs in Azerbeidzjan gaan voetballen."

Ik zou zelfs in Azerbeidzjan gaan voetballen. Ik moet aan mijn familie denken

Felipe Gedoz

Dat klinkt toch vreemd. De Braziliaan zag blauw-zwart toch als springplank naar pakweg de Premier League of La Liga? "Ik moet niet enkel aan mezelf denken, maar ook aan mijn familie. Wat ga ik doen als mijn carrière binnen tien jaar voorbij is?"

"Een carrière is kort, hé. Je kan dan wel een plan in je hoofd hebben en zo'n aanbieding afwijzen, maar komt er dan nog een tweede kans? Als ik vertrek zal iedereen er beter van worden, maar het is niet zo dat ik echt wil vertrekken bij Club Brugge."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties