Reactie Hasi analyseert de match die weer even zekerheid gaf over zijn positie

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Sint-Truiden
| 22 reacties
Hasi analyseert de match die weer even zekerheid gaf over zijn positie

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de hakken over de sloot. Zo ging Anderlecht nog geheel onverwacht met de drie punten lopen bij STVV. De positie van Besnik Hasi wankelde nog wat meer, tot Idrissa Sylla voor de verlossing zorgde.

Los van de makkelijke penalty debuteerde Anderlecht goed onder leiding van een sterke Filip Djuricic. "Hij was inderdaad goed in het eerste kwart. Op fysiek vlak moet hij nog iets sterker worden", opende Besnik Hasi zijn terugblik op de zege bij STVV.

Paars-wit won de duels in de beginminuten, tot plots de 1-1 viel. "Iedereen stond stil. We verloren twee duels tijdens die actie. Dat mag niet gebeuren." Onder meer Galhardo zag er niet te best uit. "Hij heeft nog tijd nodig. Het verschil met Brazilië en België is groot", aldus Hasi.

De ploeg miste snedigheid en een gebrek aan vertrouwen 

Besnik Hasi

In de tweede helft stond Anderlecht bij momenten te trillen op de benen. "We speelden niet compact genoeg, niet agressief. De ploeg miste snedigheid en een gebrek aan vertrouwen. Onder meer Tielemans ging niet fel genoeg in de duels uit vrees voor een tweede gele kaart."

Invallers Trezeguet en Idrissa Sylla deden de wedstrijd alsnog kantelen. "Ik haalde Praet naar de kant om meer snelheid te creëren. Dat lukte met Trezeguet. Sylla was met zijn doelpunt dan weer enorm belangrijk", besefte Hasi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties