"Anderlecht zou één duidelijke stem moeten laten horen over Vanden Borre: ja of neen"

"Anderlecht zou één duidelijke stem moeten laten horen over Vanden Borre: ja of neen"
Foto: © photonews

Het laatste woord is nog niet gezegd rond Anthony Vanden Borre bij Anderlecht. Terwijl de wintermercato bijna sluit staat de rechtsachter ergens tussen de A-kern en de B-kern. "Ik heb de indruk dat er intern niet te veel over hem wordt gepraat."

Aan het woord is ex-coach Ariël Jacobs, die tussen 2007 en 2012 de dienst uitmaakte bij paars-wit. "Vanden Borre zorgt voor een vreemde tweespalt binnen Anderlecht", laat hij optekenen bij Sporza. "Enerzijds zeggen ze dat zijn positie opnieuw openligt, maar anderzijds heb ik niet het gevoel dat er intern veel over hem wordt gepraat."

En dat zorgt misschien wel voor extra onrust: "Volgens mij ligt het niet bij een persoon. Vanden Borre heeft de club voor schut gezet, er zijn problemen met hem binnen de groep en er was een aanvaring met de coach."

"Bovendien komt de deadline van de wintermercato dichter. Een transfer zou een oplossing kunnen zijn, maar het is ingewikkeld. De club zou een stem moeten laten horen: ja of neen, maar daar slaagt het momenteel niet in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties