Wie volgt Barça op? Deze 10 ploegen kunnen nog de treble winnen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Wie volgt Barça op? Deze 10 ploegen kunnen nog de treble winnen
Foto: photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona won vorig jaar de treble en heeft de ambitie om die stunt dit jaar te herhalen. Ze zitten voorlopig nog op schema om die doelstelling te behalen, maar de Catalanen zijn niet de enigen.

Bayern München

Bayern München is op weg naar een nieuwe titel en strijdt ook nog mee in de Duitse beker. Zij lijken naast FC Barcelona de belangrijkste kanshebber om effectief de treble te pakken.

Manchester City en Arsenal

De Engelse teams laten het de voorbije jaren afweten in Europa. Dat weerhoudt Manchester City en Arsenal echter niet van om te blijven dromen. 

Juventus

Na een gemiste start strijdt Juventus weer helemaal mee bovenaan in de Serie A. Vorig seizoen waren ze verliezend finalist in de Champions League, slagen ze er nu in nog een trapje hoger te staan? 

PSG 

PSG wordt met de vingers in de neus kampioen in de Ligue 1, maar maakte ook indruk in de Champions League. De Fransen lijken elk jaar iets sterker te worden, al lijkt een treble toch nog wat hoog gegrepen. 

En verder...

De kans dat deze clubs de Champions League winnen, is miniem, maar in theorie zitten ook zij nog op schema voor de titel, bekerwinst en de beker met de grote oren. Het gaat om Zenit, Dinamo Kiev, PSV en, last but not least, AA Gent!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties