Daarom haakte AA Gent af in de strijd om Junior Edmilson: "Een commissieloon van 1 miljoen euro?!"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 64 reacties
Daarom haakte AA Gent af in de strijd om Junior Edmilson: "Een commissieloon van 1 miljoen euro?!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Junior Edmilson trok deze maand naar Standard, maar de technisch vaardige winger stond ook in de belangstelling van AA Gent. Tot men bij de landskampioen te horen kreeg wat de makelaars van Edmilson wilden opstrijken bij een transfer…

“Een commissieloon van 1 miljoen euro?! Ik vind dat niet meer ethisch”, spuwt Gent-manager Michel Louwagie zijn gal in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

“Als wij dié makelaars 1 miljoen betalen, dan moeten we straks hetzelfde doen voor Mogi Bayat, Mortelmans Bonny, Henrotay,… - mensen waarmee wij eerlijke zaken doen en die we door de jaren zelfs ‘partners’ zijn gaan noemen.”

Ook aangeboden bij Club Brugge én Anderlecht

“Diezelfde makelaars hebben ook naar Vincent Mannaert gebeld, hé, en Edmilson aangeboden tegen een commissie van 1 miljoen. En naar Herman Van Holsbeeck. Een schande noem ik dat."

"Als we dát betalen, moeten jij en ik dringen makelaar worden. Zijn we niet stilaan toe aan een nieuw wettelijk kader voor makelaars?", vraagt Louwagie zich luidop af.

Standard betaalde minder dan 1 miljoen commissieloon

En toch legde Standard het gewenste commissieloon wél op tafel. Al weet Louwagie meer… “Wel, mijn informatie is dat het minder is. Oké, goed voor hen”, besluit de manager van de Buffalo’s.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties