Supportersclubs RSCA sluiten de rangen: "We staan weer voor 100% achter de ploeg"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 27 reacties
Supportersclubs RSCA sluiten de rangen: "We staan weer voor 100% achter de ploeg"
Foto: © photonews

Anderlecht opent komende vrijdag speeldag 25 met een verplaatsing naar KV Mechelen. Een vervelende opdracht, zeker nu het vertrouwen van de supporters in coach Besnik Hasi broos blijft.

Op Stayen heerste ondanks de winst een begrafenissfeer met spreekkoren als "Hasi buiten" en "Anthony olé olé". Intussen hebben de Nederlandstalige supportersclubs besloten om de rangen te sluiten en opnieuw voor de volle 100% achter hun ploeg te staan.

"De club heeft inspanningen gedaan om de ploeg te versterken. De spelers die kwamen, krijgen van ons de kans om hun meerwaarde te tonen", klinkt het bij de federatie. "Vanaf vrijdag gaan we dus met z'n allen achter RSCA staan."

Banden met bestuur en spelers sterker maken

Maandag zaten de Nederlandstalige supportersclubs rond de tafel om de banden met bestuur en spelers weer sterker te maken. "We hebben een ruim pakket met vragen en voorwaarden opgesteld om de contacten te verbeteren. De spelers en het bestuur hebben de boodschap van de supporters wel degelijk begrepen", besluit de federatie in een officiële mededeling.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties