Analyse Boussoufa heeft zijn Bentley opgedraaid, Milicevic zal moeten spokenjagen

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 12 reacties
Boussoufa heeft zijn Bentley opgedraaid, Milicevic zal moeten spokenjagen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mbark Boussoufa stond vandaag voor het eerst op het trainingsveld bij KAA Gent. En reken maar dat Danijel Milicevic de Nederlandse Marokkaan in de gaten zal gehouden hebben. Want eerlijk? De plaats van de man met de vele paspoorten komt in het gedrang.

Een infiltrende middenvelder met een neus voor doelpunten en een gouden traptechniek. Voila, we hebben meteen een eenvoudige defenitie van de voetballer die Danijel Milicevic is. Eerste probleem: er is een Bentley de parking van de Ghelamco Arena opgereden. 

Mbark Boussoufa is gehaald door Ivan De Witte en eigenlijk ook meteen het pronkstuk van de Buffalo's. Tweede probleem: ook Hein Vanhaezebrouck heeft schrik dat Bous voor onrust zal zorgen in de rustige kleedkamer van de landskampioen.

Draai en keer de feiten in elke mogelijke bocht en de conclusie zal telkens dezelfde zijn. Gent heeft Boussoufa niét gehaald om op de bank te zitten. Derde probleem: er moet dus iemand wijken. 

En die iemand zou wel eens Danijel Milicevic kunnen zijn. De man met de vele paspoorten zag 'het spook van Boussoufa' gisteren al neerstrijken in het Jan Breydelstadion. 

Het spook van Boussoufa?

En net gisteren liep Milicevic te zwemmen op het middenveld, was hij amper betrokken in een gevaarlijke actie en kwamen zijn passes niet aan. Mili heeft genoeg krediet opgebouwd de voorbije maanden, maar voelde hij de ogen van Bous in de rug branden?

Gelukkig is daar dan nog Vanhaezebrouck. De coach was allerminst opgezet met de komst - buiten zijn wil om nota bene - van de tweevoudig Gouden Schoen en zal hij zal de eerste zijn om Milicevic een hand boven het hoofd te houden. 

Maar dan zal de Zwitserse Bosniër, of Bosnische Zwitser, de druk van zich af moeten gooien. Maar hé, als je kan schitteren op het Kampioenenbal... Dan mag dit ook geen probleem vormen, toch?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties