Reactie Jean-François Gillet is opnieuw dé held: "Daarom ben ik blij"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Sint-Truiden
| 14 reacties
Jean-François Gillet is opnieuw dé held: "Daarom ben ik blij"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jean-François Gillet heeft het opnieuw gedaan. Na de gestopte strafschoppen tegen Lokeren (Maric) en de drie tegen Anderlecht wist hij opnieuw een elfmeter te stoppen. Deze keer was Benito Raman het kind van de rekening. "Ik ben vooral blij dat het punten heeft opgeleverd."

Jean-François Gillet straalde na STVV - KV Mechelen, terwijl Benito Raman in diezelfde gang moest afdruipen. Een man die een penalty mist is eenzaam, een man die ze stopt heeft veel vrienden.

"Ja, natuurlijk hebben de ploegmaats me bedankt om hem te stoppen. Het was misschien ook wel een omslagpunt in de wedstrijd, want op achterstand komen hier op Stayen is nooit goed", klonk het bij de doelman.

"We zijn nog niet zeker, maar deze driepunter is wel een grote klap en belangrijk voor het vertrouwen. Het doet dan ook deugd dat ik mijn handje heb kunnen bijstaan in de overwinning van KV Mechelen. En met een clean sheet, als doelman is dat extra leuk."

De redding helemaal op het einde van de match op een inzet van Ojo was misschien minstens zo goed als de gestopte strafschop. "Een reflex. Het had daar 1-1 kunnen worden, dus goed dat we deze keer op verplaatsing wél winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties