Wolfsburg speelt Gent 80 minuten van de mat, maar krijgt toch kritiek in thuisland: "Casteels zag er niet goed uit bij eerste tegendoelpunt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Wolfsburg speelt Gent 80 minuten van de mat, maar krijgt toch kritiek in thuisland: "Casteels zag er niet goed uit bij eerste tegendoelpunt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wolfsburg ging gisteren met 2-3 winnen op het veld van AA Gent in de heenwedstrijd van de achtste finale in de Champions League. De Duitse pers zag ook dat de mannen van Hecking een uur sterker waren, maar had toch kritiek op de twee tegendoelpunten in de slotfase.

Bij Frankfurter Allgemeine zagen ze ook dat Gent een mindere dag kende, maar toch hadden ze het vooral over de tegengoals die de Duitse club te makkelijk slikte in de slotfase. "In het laatste kwartier begon Wolfsburg te wankelen. Kums zorgde voor de 1-3, Casteels zag er op dat moment niet goed uit. Ook nadien moest de doelman nog een paar keer ingrijpen, maar tegen Coulibaly was hij opnieuw kansloos."

Bild zag ook dat de Duitsers de 0-3 toch nog te laks uit handen gaven. "Een uitstekende uitgangspositie werd herleid naar een goede uitgangspositie", klinkt het. Ook Die Welt had commentaar op de twee tegentreffers. "Door verslapte concentratie slikte Wolfsburg nog twee doelpunten en verspeelde het zo een geweldige uitgangspositie."

Een uitstekende uitgangspositie werd een goede uitgangspositie - Bild

Verder had Die Welt nog kritiek op Julian Draxler die de twee eerste doelpunten maakte. "In de Champions League lijkt de 35 miljoen die hij kostte tenminste wel te renderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties