Krijgt Coosemans na het vertrek van Renard een nieuwe kans bij KV Mechelen?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 15 reacties
Krijgt Coosemans na het vertrek van Renard een nieuwe kans bij KV Mechelen?
Foto: © Photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Colin Coosemans zit dezer dagen op een zijspoor bij KV Mechelen, en dat door een meningsverschil met Olivier Renard. Aangezien die laatste nu vertrokken is naar Standard, is er mogelijk toch nog hoop voor Coosemans. Of toch niet?

Het is geen geheim dat Coosemans en Renard het niet eens waren met elkaar over bepaalde zaken. Beloftes ten opzichte van de doelman werden niet nagekomen en vervolgens waren er de uitlatingen van Coosemans aan het adres van de technisch directeur, waardoor hij naar de B-kern werd verwezen.

"Veel zal afhangen van wie de nieuwe technische directeur wordt"

Nu Renard officieel naar Sclessin vertrokken is, lijkt er toch opnieuw sprake te zijn van een sprankeltje hoop voor Coosemans. Of is dat ijdele hoop? “Veel zal afhangen van wie de nieuwe technisch directeur bij Mechelen wordt”, klinkt het in de entourage van de speler.

Maar zelfs dan is het helemaal niet zeker of Coosemans wel Achter de Kazerne zal blijven. De verschillende partijen onderhandelden de voorbije dagen over een contractontbinding. Dat kan je hier nog eens nalezen.

Opnieuw samenwerken met Vande Walle en co niet vanzelfsprekend

Bovendien is het niet eenvoudig voor Coosemans om zomaar terug te keren in de A-kern, waar hij opnieuw zou moeten samenwerken met Jean-François Gillet, Anthony Moris en Philippe Vande Walle. Drie heren met wie de relatie toch enigszins verzuurd is na de gebeurtenissen eerder dit seizoen.

Maar wat gaat er gebeuren met Gillet en Moris? Blijven zij met het oog op volgend seizoen bij Mechelen? Er zijn al geruchten over een mogelijke overstap van Gillet naar Standard, waar hij als keeperstrainer aan de slag zou kunnen gaan.

Niets is uitgesloten

En wat met Vande Walle? Behoudt hij zijn macht over de doelmannen? Toen Renard nog actief was bij Mechelen had de keeperstrainer veel te zeggen over de sluitposten, dus het valt nog af te wachten hoe dat zal evolueren nu Renard weg is.

Het blijft voorlopig nog koffiedikkijken. Maar wat betreft de toekomst van Coosemans, is niets uitgesloten. Als alle betrokken partijen erin slagen om de neuzen in dezelfde richting te doen wijzen, dan is zelfs een langere samenwerking niet uitgesloten. Maar tot die tijd is het afwachten voor de ex-doelman van Club Brugge en Waasland-Beveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties