KV Mechelen durft het niet zeggen, maar …

KV Mechelen durft het niet zeggen, maar …
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Met zoveel woorden durfden ze het zelf nog niet te zeggen, maar: KV Mechelen is na de overwinning op Stayen (zo goed als) gered. “Zolang het niet mathematisch zeker is, moeten we nog punten blijven pakken”, hield doelman Gillet de voetjes op de grond.

Een paar weken geleden vatte Tim Matthys het met een uitspraak allemaal goed samen: “Ik had graag gewonnen, dan konden we zeggen dat ons seizoen gedaan was.” Nu is die teerbeminde overwinning binnen. En dus kan er gejuicht worden. Of niet?

“30 punten, normaal is dat voldoende. Maar zolang het niet mathematisch in orde is, moeten we zelf nog de nodige punten pakken om helemaal zeker te zijn. We hebben wel een belangrijke driepunter gepakt, dat zeker.”

Ook Steven De Petter rekent zich nog niet rijk: “Na een goede teamprestatie drie belangrijke punten pakken, dat doet altijd deugd. Die niet-gefloten strafschop voor ons maakte misschien wel een beetje een extra gevoel los.”

“We zijn er nog niet en moeten de komende weken waakzaam blijven. Maar hierop kunnen we verder bouwen. Uiteraard moeten we ook Gillet danken, hij heeft enkele knappe reddingen verwezenlijkt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties