Badji, de man die geld inleverde en ook uitdeelt: "Dan zeg ik, verdeel het onder de spelers"

Redactie
| 5 reacties
Badji, de man die geld inleverde en ook uitdeelt: "Dan zeg ik, verdeel het onder de spelers"
Foto: © photonews

Het is niet de meest elegante voetballer van de hoop, maar Stéphane Badji heeft in vier matchen al zijn waarde voor paars-wit kunnen bewijzen. De Senegalese bonk had er zelf heel wat voor over om naar Anderlecht te komen.

De onderhandelingen met Basaksehir waren immers niet van de poes. Badji moest zelf tussenkomen om zijn transfer te forceren. "Ik wou absoluut komen", vertelt hij in HLN. "Pas toen ik twee maanden loon en een flink pak premies inleverde, mocht ik vertrekken van Basaksehir."

Centen geef ik alleen aan de spelers van Casa Sports

Stéphane Badji

"Geld was op dat moment niet het belangrijkste voor mij. Als ik goed blijf werken, verdien ik dat later wel terug", aldus de man die zijn hele familie onderhoudt én bij zijn ex-club Casa Sports de spelers van een extraatje voorziet. "Ik probeer hen te helpen waar ik kan. Ik stuur ze regelmatig voetbalmateriaal, uitrustingen en dergelijke."

"Ik geef geen geld aan de club zelf, want dan weet je niet wat ze ermee doen. Centen geef ik alleen aan de spelers. Dan zeg ik tegen de aanvoerder: 'Ga naar de bank, daar ligt iets voor jullie klaar. Verdeel het onder de spelers", doet hij zijn opmerkelijk verhaal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties