Reactie Jonckheere blinkt uit tegen KAA Gent: "Dat is dé sleutel om Gent te ontregelen"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Oostende
| 13 reacties
Jonckheere blinkt uit tegen KAA Gent: "Dat is dé sleutel om Gent te ontregelen"
Foto: © Photonews

Twee doelpunten en een knalprestatie. Michiel Jonckheere bewees vanmiddag waarom hij een plaats in de basisploeg van KV Oostende verdient. "Play-off 1 is binnen", wacht de middenvelder niet langer op een feestje.

"Een mooier afscheid bestaat er niet voor ons Albertpark", vertelt Michiel Jonckheere. "Mathematisch zijn we nog niet zeker van play-off 1, maar de concurrenten spelen nog tegen elkaar. Dus het is binnen!"

De Kustboys slaagden erin om nog meer te scoren dan VfL Wolfsburg. "Maar ik ga niet zeggen dat we Champions League-niveau hebben gehaald. Al denk ik wel dat de vierde plaats een uitdaging is voor ons."

De vierde plaats is een goede uitdaging voor KV Oostende

Michiel Jonckheere

De voorbije weken werd meermaals gezegd dat de sleutel gevonden is om de Buffalo's te ontregelen. "Maar die sleutel is eigenlijk gewoon dat je zelf voor honderd procent moet strijden", besluit Jonckheere.

Wat zegt Yves Vanderhaeghe?

"Michiel was de voorbije weken heel goed bezig", aldus Yves Vanderhaeghe. "Hij speelt opnieuw zoals de eerste weken van het seizoen. Jonckheere is helemaal terug na zijn zware knieblessure."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties