Galitsios maakt sterke comeback bij Lokeren: "Vreemde situatie, maar ik ben terug!"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Galitsios maakt sterke comeback bij Lokeren: "Vreemde situatie, maar ik ben terug!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Giorgios Galitsios voetbalt opnieuw op Daknam. De Griekse verdediger is blij dat hij terug kan voetballen en sluit zelfs een verlengd verblijf na dit seizoen niet helemaal uit.

Leekens dropte de ervaren rechtsachter onmiddellijk in zijn basiself en al snel bleek waarom. Het leek alsof Galitsios nooit was weggeweest. Hij verdedigde sterk tegen de kwieke Leon Bailey en legde tal van kilometers af. "Ja, ik voel me fysiek volledig in orde", lacht hij.

"Het is inderdaad een beetje een vreemde situatie, maar ik ben terug bij Lokeren. Ik voel me goed, maar nog belangrijker is dat ik het team kan helpen om punten te pakken."

En of de Griek zich opnieuw welkom voelt. De supporters juichten hem toe als vanouds. "Ik voel de liefde van de supporters en dat doet heel veel deugd, daar ben ik blij mee."

Toekomst

Hij is pas terug op Daknam en tekende een contract tot het einde van het seizoen, maar natuurlijk vragen we ons nu al af of hij ook volgend seizoen nog bij Lokeren zal voetballen. "Dat zullen we nog zien. In voetbal weet je maar nooit." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties