Reactie Kortrijk-spelers 'bestoefen' hun nieuwe coach: "Hij staat te springen, roepen, commanderen..."

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Mechelen
| 6 reacties
Kortrijk-spelers 'bestoefen' hun nieuwe coach: "Hij staat te springen, roepen, commanderen..."
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vraag op dit moment aan de spelers van KV Kortrijk of hun bestuur op zoek moet naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen en ze zeggen unaniem 'nee'. Karim Belhocine heeft immers in korte tijd veel goodwill gekweekt.

Belhocine is een coach die geen twee minuten op zijn bank gaat zitten. "Hij weet ons te motiveren", zegt Birger Verstraete, die onder hem terug in de ploeg kwam. "We vechten weer voor elke morzel grond en dat is dankzij hem. Hij staat tijdens een match te roepen, springen, commanderen... langs de zijlijn."

Belhocine heeft Kortrijk blijkbaar ook zijn identiteit weergegeven. Zonder vedetten moet je het als ploeg doen en dat liet Kortrijk op Mechelen ook zien. "En we scoren twee keer uit de automatismen waar we al twee weken op aan het werken zijn. Dat zal de trainer ook wel deugd doen", knikt Verstraete.

Hij wil ons ook voetbal zien spelen, niet enkel organisatie

Darren Keet ging daarna door met het gooien van bloemetjes. "Hij spreekt meer met de spelers en maakt heel duidelijk wat hij wil. Hij wil niet enkel organisatie zien, hij wil ons ook zien voetbal spelen. Hij is heel positief en het werkt allemaal voor ons op dit moment. Hierop moeten we voortbouwen", zei de doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties