Reactie De Bock stelt beslissingen in vraag: "Ik wil me gewoon rechttrekken, maar de scheidsrechter fluit een strafschop"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Genk
| 67 reacties
De Bock stelt beslissingen in vraag: "Ik wil me gewoon rechttrekken, maar de scheidsrechter fluit een strafschop"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge verloor vanmiddag voor het eerst in acht competitiewedstrijden. Maar voor hetzelfde geld zag de eindscore er helemaal anders uit. Laurens De Bock argumenteert...

... want de scheidsrechterlijke beslissingen waren discutabel

"Ik denk dan meteen aan de strafschop na mijn fout", vertelt Laurens De Bock. "Sandy Walsh bleef op me liggen om te voorkomen dat ik zou rechtstaan. Ik wil me gewoon rechttrekken, hé. Ik snap niet goed wat daar aan de hand was."

Sandy Walsh bleef op me liggen om te voorkomen dat ik zou rechtstaan

Laurens De Bock

Bij de 2-1 van KRC Genk was het dan weer heel duidelijk. "Ruslan Malinovskiy maakt een duidelijke fout op Stefano Denswil, maar de scheidsrechter laat doorspelen. Daardoor staan we allemaal uit positie en scoort de thuisploeg."

"Bovendien hadden we zelf een strafschop kunnen krijgen voor dat foutje op Claudemir. Maar daarover wil ik niet klagen. Er kon gefloten worden, maar een zuivere fout was het niet."

... want de 3-3 hing in de lucht

"Het is beter om nu zo'n zaken tegen je te krijgen dan in play-off 1. Maar voor hetzelfde geld vertrekken we met een puntje uit Genk, hé. Bjorn Engels was er in de slotminuut heel dicht bij. En dan waren wij hier in euforie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties