Reactie Zit Steven Defour met een probleem? "We mochten nog van geluk spreken" en "Ik ga me niet inhouden"

Diederik Geypen Johan Walckiers
Diederik Geypen en Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 6 reacties
Zit Steven Defour met een probleem? "We mochten nog van geluk spreken" en "Ik ga me niet inhouden"
Foto: © photonews

Met zijn negende gele kaart van het seizoen staat Steven Defour op één karton van twee speeldagen schorsing. Geen goed vooruitzicht met de play-offs in het verschiet. Want Anderlecht heeft zijn patron in de cruciale fase van het seizoen broodnodig.

"Dit is frustrerend", sneed Besnik Hasi het onderwerp aan. "De gele kaart na de fout op Trebel was terecht. En bovendien mochten we van geluk spreken dat hij geen tweede pakte." In de slotseconden flirtte de middenvelder met de uitsluiting na een overtreding op Matthieu Dossevi.

En dus wacht Hasi gespannen af of zijn regulator zonder kleerscheuren het slot van de reguliere competitie doorkomt. "Als hij in Moeskroen een kaart pakt, mist hij de eerste match van de PO’s. Dat is gewoon een vervelende situatie."

Ik reken niet op het veld

"Ik ga proberen geen enkele gele kaart meer te slikken", ging Defour er kort op in. "Of ik, indien het toch gebeurt, voor twee gele kaarten en dus rood zal gaan? Ik reken niet op het veld, zo intelligent ben ik niet. (stevige knipoog) Ik ga me hoe dan ook niet inhouden. Dat ligt niet in mijn stijl."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties