De recordhouder van Antwerp: "Trots dat ik elke dag naar deze club mag rijden"

De recordhouder van Antwerp: "Trots dat ik elke dag naar deze club mag rijden"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Joren Dom is in de huidige kern van Antwerp de jongen met het meeste matchen voor The Great Old. En als het aan hem ligt komen er daar nog heel wat bij.

De 26-jarige middenvelder beseft dat hij stilaan uitgroeit tot één van de iconen van de club. "Ja, ik zou mijn carrière hier willen afsluiten. Waarom niet? Dit is een heel mooie club", verteltde hij aan de site van RAFC. "Ik ben elke dag trots dat ik naar deze club mag rijden. Dat ik profvoetballer ben, zeker bij zo'n speciale club."

Want al voetbalde hij er niet direct, RAFC zat wel altijd in zijn hart. "Als jonge gast van 10-11 jaar kwam ik hier al kijken met mijn beste maat. Toen al droomde ik ervan om ooit hier te spelen. Die eerste keer met Rupel boom op de Bosuil was al fantastisch. Dat ik hier twee jaar later zou spelen, had ik niet gedacht."

Over zijn mooiste moment hoeft hij ook niet lang na te denken. "Mijn eerste goal op de Bosuil. Het was een zondagnamiddag tegen Brussels. Dan wordt het even zwart voor je ogen. Die ontlading...", aldus Dom.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties