Reactie "Marc Coucke bellen om ultieme Lukaku-droom te verwezenlijken? Neen, Jordan volgt mij wel"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 6 reacties
"Marc Coucke bellen om ultieme Lukaku-droom te verwezenlijken? Neen, Jordan volgt mij wel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jordan met de voorzet, Romelu met de afwerking. De Lukaku's zorgden samen voor de 2-1 op bezoek in Portugal. De emotionele ontlading was enorm.

"Op die voorzet en de beweging hebben we heel de week getraind", reageerde Jordan Lukaku na afloop voor de camera van Sporza. "We trapten zelfs extra voorzetten om op die manier te scoren."

"Dit is al fijn, maar de ultieme droom is om op clubniveau samen te kunnen spelen", pikte Romelu Lukaku in. "Of Marc Coucke iets kan regelen? "Neen, Jordan volgt wel waar ik naartoe ga."

"Als we op volle sterkte zijn, denk ik dat we deze ploeg gemakkelijk kloppen

Romelu Lukaku

Aan de nederlaag op Portugese bodem hechtte de oudste Lukaku weinig belang. "Als we op volle sterkte zijn, denk ik dat we deze ploeg gemakkelijk kloppen. Als ploeg en in balbezit zijn we beter, alleen lieten we het in de slordige laatste dertig meter afweten."

Of hij blij was om tegenover Cristiano Ronaldo te staan?, kreeg Jordan de slotvraag. "Ik ben blij dat ik de gelegenheid kreeg om tegen hem te spelen. Toch hoop ik om hem of Messi ooit te bekampen om een prijs, of samen met hen te strijden voor een trofee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties