Lierse geïmponeerd door Bosuil: "Veel van mijn spelers hadden dit nog nooit meegemaakt"

Pieter De Clerck
| 9 reacties
Lierse geïmponeerd door Bosuil: "Veel van mijn spelers hadden dit nog nooit meegemaakt"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de 0-1-overwinning tegen Antwerp doet Lierse een mooie stap richting behoud in tweede klasse. Lierse-coach Van Meir is een blij man. "Zuur voor Antwerp, maar heel zoet voor ons."

Voor de Pallieters was de match in de Bosuil een unieke ervaring. "Mijn spelers waren enorm onder de indruk van de sfeer en de grote massa supporters in het stadion. Een groot deel van het elftal had dit nog nooit meegemaakt", zei Eric Van Meir na de wedstrijd.

De oefenmeester van Lierse beseft dat hij het geluk aan zijn kant had gisteren. "Voor de match konden we enkel hopen op dit resultaat. We hebben veel geluk gehad dat RAFC niet scoorde in de eerste helft en ook bij ons doelpunt hadden we de nodige portie mazzel. Al was het wel echt sneu voor de keeper van de tegenstander, hoe de bal door zijn benen glipte."

We maken een mooie sprong voorwaarts

De Pallieters staan voorlopig op de zesde stek in het klassement. Enkel de acht eerste plaatsen geven recht op een ticket voor tweede klasse-voetbal volgend seizoen. Union en Lommel United volgen allebei op één punt van Lierse en hebben nog een match meer te spelen.

Van Meir beseft dat de buit nog lang niet binnen is. "We maken een mooie sprong voorwaarts, maar we moeten nu hopen dat we volgende week ook van Tubeke kunnen winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties