Voetbal in de eigen wijk dankzij deze tweedeklasser

Maarten Pottie
| 1 reacties
Voetbal in de eigen wijk dankzij deze tweedeklasser

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er valt heel wat te beleven op Schiervelde. Buiten KSV Roeselare dat vecht om zijn plaats in de top 8, speelt ook KV Oostende zijn thuismatchen in de Rodenbachstad. Toch wil de tweedeklasser zijn sociaal engagement niet uit het oog verliezen.

Roeselare werkt dit jaar voor de vierde keer samen met Buurtsport. Ze proberen om kinderen in hun eigen buurt te laten genieten van een unieke voetbalervaring. Er zijn vier trainingssessies in vier verschillende wijken die verzorgd worden door enkele spelers van het eerste elftal zoals Martin Suarez, Zennaro en Kis.

Jeugdtornooi en gratis wedstrijd

De vorige twee sessies in Rumbeke en Beveren waren alvast een succes. Twee keer kwamen meer dan 20 jongeren mee sporten met de spelers van Roeselare. De volgende twee bijeenkomsten vinden plaats op 6 april in Beitem en op 13 april op het pannaveldje op het Stationsplein. Als kers op de taart is er een tornooi op 20 april op de jeugdterreinen van Schiervelde en mag iedereen die deelnam aan de trainingssessies gratis naar KSV Roeselare tegen Union St.-Gilliose op 17 april 2016.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties