Antwerpfans twijfelen niet: "We worden kampioen, daar ben ik 100% zeker van"

Sean Raab
| 34 reacties
Antwerpfans twijfelen niet: "We worden kampioen, daar ben ik 100% zeker van"
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Na het verlies tegen Lierse staat Antwerp nog maar drie punten verwijderd van tweede plaats Eupen en derde plaats WS Bruxelles. Toch krijgen de supporters het niet warm: "Zenuwen? We worden kampioen!"

Antwerp maakt een uitstekend seizoen mee en heeft alle kaarten in handen om volgend jaar in eerste klasse te kunnen spelen. Met nog maar vier wedstrijden te gaan is het vertrouwen van de supporters in de club groot: "Wij gaan er alles aan doen om de ploeg naar de titel te juichen", aldus Robert Vinck voorzitter van de supportersfederatie.

"We hebben na het verlies tegen Lierse geen vertrouwen verloren in de ploeg. We zien ook aan de ticketverkoop voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge dat we al bijna aan ons maximum zitten. Iedereen staat achter de ploeg en we gaan ons best doen om ze aan een overwinning te helpen", zegt Vinck.

De trainer en de spelers hebben genoeg ervaring om de druk te weerstaan

-Robert Vinck

Vinck denkt niet dat de club het gaat begeven onder de druk: "Wij kunnen het aan. Bovendien zijn we niet de enige die moeten presteren. Ik geloof dat de druk zelfs hoger ligt bij Eupen en WS Bruxelles."

Eerste klasse

Als Antwerp promoveert gaan ze het meteen goed doen in de hoogste voetbalklasse: "Momenteel hebben we een sterke kern en als we daar nog 5 à 6 spelers aan toevoegen, zie ik ons volgend jaar als middenmoot meedraaien in eerste klasse" , aldus de voorzitter van de supportersfederatie.

Pakt Antwerp de titel in de tweede klasse?

71%
29%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties