Origi komt er meer en meer door en beseft: "Ik kan een topspeler bij Liverpool worden"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Origi komt er meer en meer door en beseft: "Ik kan een topspeler bij Liverpool worden"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Divock Origi toonde zich donderdagavond ontzettend belangrijk voor Liverpool, door een doelpunt te scoren op het veld van Borussia Dortmund. Onze jonge landgenoot lijkt er steeds meer door te komen, en dat lijkt hij ook zelf te beseffen.

“Ik voelde de steun van de supporters en dat heeft mij een enorme boost gegeven. Het maakt echt wel een verschil als je die steun voelt. Verder voel ik ook het vertrouwen van de coach en mijn ploegmakkers. Dat zie je terug op het veld”, aldus Origi in Liverpool Echo.

Na een moeilijke periode staat Origi er nu. Niets te vroeg natuurlijk… “Ik heb veel tijd gespendeerd in de gymzaal en verricht heel wat extra arbeid.. De intensiteit van de trainingen en matchen ligt bijzonder hoog en dat heeft mij sterker gemaakt”, vertelt de aanvaller.

"Mensen vergeten soms dat ik nog altijd maar 20 jaar ben"

“Ik heb al veel bijgeleerd en ben nog jong. Mensen vergeten soms dat ik nog altijd maar 20 jaar ben. Ik ben erg tevreden dat ik deel uitmaak van deze club, waar de mensen in mij geloven."

"Alles is hier aanwezig voor mij om een topspeler te worden en dat is mijn doel. Ik ben blij dat ik vooruitgang boek, laat ons hopen dat het zo voortgaat”, besluit Origi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties