'De meest gehate man van Antwerpen': "Als Antwerp geschrapt wordt, is het Decuyper zijn schuld"

Redactie
| 288 reacties
'De meest gehate man van Antwerpen': "Als Antwerp geschrapt wordt, is het Decuyper zijn schuld"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Eddy Wauters heeft nog 4,9 miljoen euro te goed van Antwerp. Dat geld ging hem door Patrick Decuyper per direct overgemaakt worden, maar intussen heeft de ex-voorzitter er nog steeds geen euro van gezien. "Hij stelde me voor om de helft te betalen", zegt Wauters nu.

Decuyper kwam immers op bezoek bij Wauters met dat voorstel. "Waarom was dat gesprek nodig? Is dat pokerspel van De Cuyper? Of heeft hij die 5 miljoen euro niet?", aldus Wauters in GvA. "De Cuyper kon of wilde mij geen enkel document tonen zodat ik gerust kan zijn dat ik mijn geld krijg. Ik hoor dat Patrick De Cuyper vier grote geldschieters heeft."

"Mysterieuze mensen die ik niet ken. Eén van die geldschieters is 200 miljoen dollar waard, wordt gezegd. Als De Cuyper zoveel geldschieters heeft, dan kan hij mij toch betalen. Waarom moest hij dan zo nodig nog eens langskomen en voorstellen om maar de helft te betalen? Ik heb gevraagd om eens met één van die geldschieters te mogen praten. Dat kon ook niet."

Decuyper jut de supporters tegen me op

Eddy Wauters

Als Wauters tegen 16 april geen geld op zijn rekening heeft, mag de KBVB Antwerp van de bondslijsten schrappen. Dat zou van hem de meest gehate man in het Antwerpse maken. "Dat zegt De Cuyper ook. Ik ga de meest gehate man van Antwerpen worden", zegt Wauters. "Hij jut de supporters natuurlijk op tegen mij."

"Terwijl ik niets meer kan veranderen aan deze zaak. De voetbalbond heeft zich uitgesproken. Het bedrag is vastgelegd en de enige die deze zaak kan regelen, is Patrick De Cuyper. Als Antwerp geschrapt wordt, is het zijn schuld. Natuurlijk zou ik graag zien dat Antwerp weer naar eerste klasse promoveert. Daar droomt elke roodwit-supporter toch van. Als ze promoveren, krijgt De Cuyper extra geld in kas en kan hij mij zeker betalen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties