Enkele Antwerp-fans lieten zich van hun slechtste kant zien en gooiden vuurpijlen... Richting Cercle-supporters

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 76 reacties
Enkele Antwerp-fans lieten zich van hun slechtste kant zien en gooiden vuurpijlen... Richting Cercle-supporters
Foto: Dirk Pieters

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC pakte zondagavond een puntje mee uit Brugge na een late gelijkmaker van Mathieu Cornet. Een einde van een mooie namiddag voetbal met een pak uitzinnige fans. Al gedroegen enkele Antwerp-fans zich niet bepaald voorbeeldig...

Met meer dan 5.000 waren ze naar Jan Breydel afgezakt, de fans van Antwerp. Één voor één moedigden ze hun ploeg aan, maar sommigen onder hen lieten zich ook van hun minste kant zien. Zo gooiden enkelingen vuurpijlen op het veld, en dat voor en ook tijdens de wedstrijd.

Helemaal gevaarlijk werd het pas toen één iemand uit het Antwerp-vak het in zijn hoofd kreeg om een vuurpijl in de richting van het vak met supporters van Cercle Brugge te gooien. Ongehoord en dat maakte een groot deel van de Antwerp-supporters de enkelingen in kwestie ook duidelijk. "Shame on you" zongen ze luidkeels.

Opstootjes in Cercle-vak

Verder waren er tijdens de wedstrijd ook enkele opstootjes in het vak van Cercle, waar enkele fans van Antwerp hadden plaatsgenomen. Toen duidelijk werd dat zij voor Antwerp en niet voor de thuisploeg supporterden, werden ze door de stewards uit het vak geplukt. De verwensingen van de Cercle-fans kregen ze er gratis en voor niets bovenop.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties