Antwerp-coach wil kraker tussen Tubeke en Eupen niet zien: "Dat brengt tegenwoordig alleen maar ongeluk"

Cédric De Volder
Cédric De Volder en Pieter De Clerck vanuit Antwerpen
| 14 reacties
Antwerp-coach wil kraker tussen Tubeke en Eupen niet zien: "Dat brengt tegenwoordig alleen maar ongeluk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp FC ontvangt zaterdagavond KVV Coxyde op de Bosuil. Met nog drie speeldagen en één puntje voorsprong is de opdracht heel simpel: winnen. En tussendoor hopen dat AFC Tubize kan winnen van KAS Eupen.

De wedstrijd tussen AFC Tubize en KAS Eupen staat immers morgen al op het programma. "Maar ik ben niet van plan om te kijken", verrast David Gevaert. "Dat brengt alleen maar ongeluk tegenwoordig."

"Ik heb de voorbije weken en maanden vaak naar de andere wedstrijden zitten kijken en telkens wint de ploeg die ik net niet wil zien winnen. Ik heb sowieso geen controle over de wedstrijd, hé. Ik zal achteraf wel kijken wat het geworden is."

AFC Tubize - KAS Eupen? Ik zal achteraf wel kijken wat het geworden is

David Gevaert

Al kan de Great Old ook van een ander scenario uitgaan. Drie overwinningen en het stamnummer één is in elk mogelijk scenario kampioen. Iedereen focust op de wedstrijd bij Union SG en tegen Eupen, maar de coach wil ook KVV Coxyde niet onderschatten.

"De wedstrijden worden spannender en winnen aan belang als de streep in zicht is", vertelt Gevaert. "Coxyde wordt een beetje meewarig bekeken omdat ze op de laatste plaats staan, maar het wordt geen gezondheidswandeling. Dat weet ik nu al zeker."

Coxyde niét onderschatten, want...

Gevaert wijst dan ook naar de resultaten van de blauwhemden. "Winst tegen Tubize, een draw in Eupen,... Het zou dom zijn én van weinig respect getuigen als we denken dat het een gemakkelijke klus zal worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties