Voorzitter verbond tweedeklassers: "WS Brussel is een drama voor het voetbal"

Voorzitter verbond tweedeklassers: "WS Brussel is een drama voor het voetbal"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij de Nationale Voetballiga zijn ze ook niet echt blij met wat er gebeurt in tweede klasse. Guy Craybex, voorzitter van de instantie, gaf woensdagmorgen een interview aan het radioprogramma De Morgen en haalde WS Brussel daarbij onderuit.

"Het is al het tweede jaar op rij dat White Star voor problemen zorgt. Ik ben allesbehalve blij met deze ontknoping", liet de voorzitter van het verbond voor tweedeklassers weten. "Ik begrijp de frustratie bij de Antwerp-supporters, in Brussel zullen ze wel blij zijn. Al mogen ze nog niet te vroeg juichen. De wedstrijden moeten gespeeld worden, maar alles is onder voorbehoud van procedures die er daarna nog zullen volgen."

Niet gelukkig met de positie en de handelswijze van White Star

Guy Craybex

Craybex ziet ook dat niemand in eerste blij zal zijn met een eventuele promotie van Brussel. "WS Brussel heeft financiële problemen, (nog) geen licentie, geen echt stadion en weinig supporters. Een drama voor het voetbal", legde De Ochtend Craybex voor.

"Daar geef ik u honderd procent gelijk in. Ik ben niet gelukkig met de positie en de handelswijze van White Star. Dat durf ik openlijk zeggen. Het is al het tweede jaar op rij dat ze voor problemen zorgen. Maar goed, als het BAS die club, ondanks alle negatieve adviezen en alarmbellen, een licentie geeft, dan moeten we dat aanvaarden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties