Wilmots overloopt lijstje geblesseerden: Vermaelen, Carrasco, Fellaini, Lombaerts

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Wilmots overloopt lijstje geblesseerden: Vermaelen, Carrasco, Fellaini, Lombaerts
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels werden de voorbije dagen en weken niet gespaard van blessures. Ook vandaag was er geen spoor van Yannick Ferreira Carrasco en Marouane Fellaini, terwijl Thomas Vermaelen de oefensessie moest staken. Marc Wilmots geeft een woordje uitleg.

over Thomas Vermaelen

"Thomas Vermaelen kwam naar me toe met last in de kuit. Het is geen scheurtje, maar een contractuur. Dat was te verwachten. Hij heeft de voorbije maanden weinig gespeeld, hé. Ik neem alleszins geen risico. Hij zal zondag niet spelen."

over Yannick Ferreira Carrasco

"Yannick onderging een MRI-scan van de kuit. Er is goed nieuws: er kwam geen scheur aan het licht, maar er zit wel vocht in die kuit. Hij krijgt een vijftal dagen rust. Ik verwacht dat hij volgende week woensdag zal trainen."

over Marouane Fellaini

"Fellaini heeft de voorbije dagen veel gegeven. Hij had een beetje last aan de adductoren. Ik heb hem in het hotel gelaten. Normaal gezien zal hij morgen gewoon opnieuw trainen."

over Nicolas Lombaerts

"Het herstel van Nicolas gaat goed vooruit. Maar er is een verschil tussen lopen en het afwerken van individuele oefeningen. Of het EK dan toch haalbaar is? Dat zullen we de komende dagen zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties