Wilmots geeft Meunier, Carrasco en Vermaelen een deadline: "Dan moeten ze klaar zijn of..."

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Genk
| 22 reacties
Wilmots geeft Meunier, Carrasco en Vermaelen een deadline: "Dan moeten ze klaar zijn of..."
Foto: © Photonews

De Rode Duivels tellen momenteel, Nicolas Lombaerts buiten beschouwing gelaten, nog drie geblesseerden. Maar Marc Wilmots is niet van plan om nog lang te wachten op Thomas Meunier, Yannick Ferreira Carrasco en Thomas Vermaelen.

Eerst en vooral nog een nieuwtje over Thomas Vermaelen. De verdediger haakte gisteren af op training en onderging ondertussen al een MRI-scan. "Hij heeft last van een vochtophoping in de kuit", aldus Marc Wilmots.

"Ik wil dat hij volledig klaar is om mee te trainen op acht juni", is de selectieheer duidelijk. "En dat geldt overigens ook voor Yannick Ferreira Carrasco (eenzelfde blessure als Vermaelen, nvdr.) en Thomas Meunier."

Vooral voor de verdediger van Club Brugge lijkt het krap te worden. "Het spierscheurtje gaat de goede kant uit, maar het gaat niet snel genoeg. Op acht juni neem ik een beslissing."

Vrije tijd

"De problemen zijn jammer", besluit Wilmots zonder mopperen. "Maar het is niet enkel een probleem van België. Net daarom heb ik beslist dat de spelers na de wedstrijd van morgen naar huis kunnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties