Belgisch toptarget van Zulte Waregem houdt de boot af: "Ik sta open voor alle Belgische clubs"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Belgisch toptarget van Zulte Waregem houdt de boot af: "Ik sta open voor alle Belgische clubs"
Foto: © Photonews

Zulte Waregem is dezer dagen erg bedrijvig op de transfermarkt. De fusieclub trok met Davy De Fauw, Lukas Lerager én Brian Hamalainen al drie nieuwe spelers aan. Maar Francky Dury wil meer. En liefst zo snel mogelijk.

Zo hoopt de coach van Essevee vurig op de komst van Timothy Derijck. De centrale verdediger staat héél hoog op het verlanglijstje van Dury, die zijn defensie wil versterken met een nieuwe man. Een Belgische verdediger mét ervaring zou dan ook welgekomen zijn.

"Zulte Waregem? Ik lees dat ook op jullie website"

Timothy Derijck

Derijck zelf, einde contract bij ADO Den Haag, houdt de boot nog even af. De verdediger legde al medische testen af in Waregem, maar lijkt nog even de kat uit de boom te willen kijken. “Zulte Waregem? Ik lees dat ook op jullie website. Maar zelf had ik nog geen contact met die club”, aldus Derijck in een gesprek met Voetbalkrant.com.

“Of ik open sta voor een terugkeer naar de Belgische competitie? Ja. Kijk, ik zit nu al meer dan tien jaar in Nederland en het is misschien stilaan wel tijd voor iets anders. Een club in Duitsland kan, maar ik sta evengoed open voor een Belgische ploeg. Ik sta eigenlijk open voor iedere club uit de Jupiler Pro League.”

"Tegen het einde van de week een doorbraak"

Timothy Derijck

Dat Zulte Waregem flink aan zijn mouw trekt, wil Derijck dus niet gezegd hebben. Al weten wij wel beter: de kans is héél erg groot dat het Zulte Waregem zal worden voor de 29-jarige verdediger. En wellicht nog deze week.

“Ik verwacht wel dat er ten laatste tegen het einde van de week een doorbraak is en dat ik weet waar mijn toekomst ligt. Ik ben een vrije speler en hoef me niet te haasten, maar ik wil ook niet te lang wachten om de knoop door te hakken”, besluit Derijck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties