Ex-internationals van alle EK-deelnemers zijn duidelijk: "Pogba en Rode Duivel worden de sterren van het EK"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 20 reacties
Ex-internationals van alle EK-deelnemers zijn duidelijk: "Pogba en Rode Duivel worden de sterren van het EK"

EURO 2016 staat nu écht wel voor de deur. Vrijdagavond trapt gastland Frankrijk het EK op gang tegen Roemenië. Bij de Franse sportkrant L'Équipe zetten ze vanzelfsprekend vol in op het toernooi in eigen land.

Zo onderwierp de toonaangevende sportkrant ex-internationals van alle EK-deelnemers aan een vragenreeks. Één van de vragen die aan bod kwam was ‘Wie wordt de ster van het EK?’ En het moet gezegd: de ex-internationals waren duidelijk.

De naam die het meest naar voren werd geschoven, is die van Paul Pogba. Zeven ex-internationals gaan ervan uit dat de middenvelder van Juventus en Frankrijk zal schitteren op het EK in eigen land. Op nummer twee volgt Eden Hazard. Onze landgenoot kreeg maar liefst zes stemmen achter zijn naam. Niet mis.

"Hazard speelt bijna thuis"

Vladimir Smicer

Vladimir Smicer, oud-international van Tsjechië en ex-speler van Liverpool, koos ook voor Hazard: “Hij heeft geen topseizoen achter de rug, maar hij liet de laatste weken wel zien waarom hij vorig jaar nog de beste speler in de Premier League werd. Bovendien is het EK in Frankrijk, hij speelt bijna thuis.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties