Het EK volgens FM Giroud knalt Roemenië meteen aan gort in openingsmatch

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Giroud knalt Roemenië meteen aan gort in openingsmatch

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De spanning in Frankrijk is nu al te snijden, vanavond beginnen Les Bleus aan hun Europees Kampioenschap in eigen land. Maar hoe zou het de fiere hanen vergaan tegen de Roemenen? We namen alvast een kijkje in Football Manager.

Elke dag simuleren we immers alle wedstrijden van het EK in het populaire én realistische voetbalspel, uiteraard bijten we de spits af met Frankrijk-Roemenië. Dat wordt een wedstrijd om duimen en vingers van af te likken, zo blijkt.

De virtuele Deschamps en Iordãnescu sturen hun ploegen alvast op deze manier het veld op. Frankrijk kiest voor het sterke middenveld met Matuidi, Pogba en Kanté. Roemenië pakt het verrassend aanvallend aan.

En de Roemenen worden daar koud op gepakt, de Franse aanvalsgolven walsen over de hulpeloze defensie en bij de rust staat het al 3-0 voor de thuisploeg. Griezmann en twee keer Giroud laten hun kanon spreken.

Roemenië komt nog terug tot 3-1 op hoekschop, maar Giroud zorgt met zijn derde van de avond voor de 4-1 eindstand. Bekijk hieronder alle doelpunten en het knullig verdedigen van de Roemenen. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties