Reactie Ciman afgemaakt door Alderweireld: "We zullen dat intern regelen"

Johan Walckiers Manuel Gonzalez
Johan Walckiers en Manuel Gonzalez vanuit Lyon
| 41 reacties
Ciman afgemaakt door Alderweireld: "We zullen dat intern regelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was niet de ideale match waar Laurent Ciman van gedroomd had. Bij de eerste goal liet hij Giaccherini helemaal alleen, die even later ook de netten deed trillen. Daarbij kreeg hij ook een uitbrander van Toby Alderweireld waar zijn oren nu nog van tuiten.

Ciman werd letterlijk de huid volgescholden door Alderweireld na de tegengoal. Alderweireld zelf kwam te laat om de lange pass van Bonucci te onderscheppen. "Daar wil ik niet op antwoorden, want dat dient tot niets. We zullen dat intern regelen", reageerde de rechtsachter.

Een gebrek aan communicatie tussen Radja, Toby en mezelf

"Het was een gebrek aan communicatie tussen Radja, Toby en mezelf", gaf Ciman wel toe. "Voor mij was Toby bij die man, maar ik weet het niet echt."

De rechtsachter blijkt wel een probleem, want 'Lolo' - zijn geliefkoosde bijnaam - was op nog momenten niet bij de les. "Ik hoop wel dat ik mijn plaats vasthou", zei hij. "Dat hangt wel af van de coach. Daar zullen we het nog wel over hebben. Ik ben het wel niet gewend om een match bij de Duivels te starten. Dat was wat onwennig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties