Onze punten voor de Duivels: veel gebuisden

Redactie
| 120 reacties
Onze punten voor de Duivels: veel gebuisden

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels speelden misschien geen slechte match, maar het is zoals we al lang zeggen: we mogen er véél meer van verwachten met het talent dat aanwezig is. Daarom vallen de punten nogal aan de lage kant aan.

Thibaut Courtois, 7: De beste man bij de Belgen, samen met Thomas Vermaelen. Hij verrichtte twee saves van wereldklasse. Tegen de twee tegengoals was hij kansloos.

Laurent Ciman 4: Leek wat onwennig bij zijn eerste basisplaats in jaren. De verdediger van Montreal Impact maakte geen te secure indruk en ging in de fout bij de tegengoal.

Toby Alderweireld 5: Alderweireld mocht nog eens centraal spelen, maar zag er ook niet goed uit bij de eerste tegengoal. Voor de rest was hij op weinig fouten te betrappen.

Thomas Vermaelen 6: Er waren veel twijfels over Vermaelen, maar die speelde hij in de eerste match allemaal weg. De beste verdediger bij de Belgen én secuur in de opbouw.

Jan Vertonghen 5: Vertonghen was aanvallend van weinig nut, zijn voorzetten kwamen er immers niet uit. Maar verdedigend deed hij het goed. Hij haalde twee keer een doorgebroken speler terug.

Axel Witsel 4: Witsel vertraagde het spel te veel en had te weinig impact op het spel. In zijn rol zou hij meer als leider moeten fungeren.

Radja Nainggolan 6: Heel veel recuperaties en twee gevaarlijke schoten. De enige op het middenveld die echt op niveau was.

Marouane Fellaini 6: Deed zijn werk en probeerde voor dreiging te zorgen. Hij had net als Lukaku het probleem dat de voorzetten niet goed waren.

Kevin De Bruyne 3: Dit was niet de De Bruyne die we gewend zijn. Geen enkele goeie corner, geen enkele goeie voorzet en niet de energie die we gewoon zijn. De Bruyne zal beter moeten doen.

Eden Hazard 4: Van hem mogen we meer verwachten. Hij kreeg veel de bal en deed enkele leuke acties, maar er kwam geen gevaar uit voort.

Romelu Lukaku 3: Lukaku kende een heel ongelukkige match met een dot van een gemiste kans en een handvol controles die altijd beter hadden moeten zijn.

Invallers:

Dries Mertens 5: Probeerde de bakens te verzetten en gaf wat energie.

Yannick Carrasco 4: Hij kon niet veel meer doen aan de situatie, maar bracht ook weinig bij.

Divock Origi 4: Hij had twee goeie kopballen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties