Iets meer klasse mag wel, Cristiano: Ronaldo toont zich van kleinste kant na match tegen IJsland

Timothy Collard
Timothy Collard
| 18 reacties
Iets meer klasse mag wel, Cristiano: Ronaldo toont zich van kleinste kant na match tegen IJsland
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Portugal botste dinsdagavond op een goed georganiseerd en stug IJsland. Cristiano Ronaldo ondernam verwoede pogingen om zijn land naar een overwinning te loodsen, maar de vedette van Real Madrid speelde niet zijn meest gelukkige wedstrijd ooit.

Zo bleek uit de persoonlijke statistieken van Ronaldo dat zijn schoten niet bepaald succesvol waren. CR7 schoot 10 keer in de richting van het doel, 6 keer werd de bal afgeblokt, 3 keer ging het leer naast en amper 1 keer belandde zijn schot binnen het kader.

Na de gelijkmaker van IJsland ergerde Ronaldo zich bovendien blauw. Hij vond dat hij te weinig passes kreeg van zijn ploegmakkers, te weinig vrije trappen meekreeg van de arbiter en noem maar op. Na de wedstrijd ging de Portugees zijn beklag doen bij scheidsrechter Cakir, waarna hij zo snel als hij kon naar binnen trok.

Handjes schudden mag wel, Cristiano

Ronaldo schudde niet één hand van zijn tegenstander en was eigenlijk ook niet van plan om zijn eigen supporters te gaan groeten. Plots bedacht de grote vedette zich dan toch – de bondscoach wees hem wellicht op zijn plichten.

Ronaldo wandelde naar het midden van het veld en klapte in de handen richting de eigen fans, die veel verder weg zaten. En daarna? Daarna trok Ronaldo dan toch zo snel als hij kon naar binnen. Van zo’n topspeler verwachten we toch net iets meer klasse. Ook na een gelijkspel tegen IJsland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties